До Іова Угольського моляться, щоб послав діток

По милості Божій у неділю 10 червня о 15.00 до Луцька прибудуть часточки святих мощей преподобних Іова та Амфілохія Почаївських (в іконах), святителя Луки Кримського, преподобного Агапіта Києво-Печерського лікаря, преподобного Алексія Карпаторуського, преподобного Іова Угольського (в ковчезі). До речі, карпатський святий, преподобний Іов Угольський – мало відомий волинянам. Але саме до нього потрібно звертатися у молитві за родину, коли подружжя не має дітей. Хлопці і дівчата, які не можуть знайти супутників у житті, після гарячих молитов до нього обов’язково одружуються. Жодна пара, яку вінчав преподобний Іов, не розійшлася.

Тож з благословення митрополита Ніфонта зустріч святинь відбудеться в неділю о 15.00 у Луцьку на кільці, де починаються вулиці Володимирська, Львівська, Червоного Хреста. Святі мощі хресним ходом будуть перенесені до храму великомучениці Катерини, що в селі Великий Омеляник Луцького району, де вони і залишаться. Тож запрошуємо всіх бажаючих вшанувати святині та у молитві вилити подяку і прохання до наших небесних покровителів.

Володимир ГРИНЮК, священик

с. Великий Омеляник

Луцького району

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>