Театр реставрували – гроші вкрали

Працівники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України в Чернiвецькiй областi з’ясували, що на реставрації однієї будівлі у Чернівцях незаконно привласнили 109 тисяч гривень. Ще наприкінці 2010 року між управлінням капітального будівництва обласної державної адміністрації та приватною фірмою було укладено договір про реставрацію пам’ятки архітектури – музично-драматичного театру імені Ольги Кобилянської.

Як повідомляє сектор зв’язків з громадськістю УМВС України в Чернівецькій області, посадові особи підприємства з метою незаконного отримання коштів склали завідомо неправдиві документи, в яких зазначили про виконання робіт на суму 117 тисяч гривень. В той же час, згідно акта обстеження об’єкту та довідки Державної фінансової інспекції, приватна фірма виконала роботи на суму всього вісім тисяч гривень.

Кость ГАРБАРЧУК,

Чернівецька область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>