4 – 10 червня

Овен

Будь-яка справа даватиметься вам доволі легко. Дуже обережно ставтеся до пропозицій, прислухайтеся до своєї інтуїції.

Телець

Сміливо беріться за виконання найзухваліших планів, не стримуйте себе і свою уяву. Більше часу проводьте на свіжому повітрі.

Близнюки

Можливо, загостряться стосунки у сім’ї. Постарайтеся запобігти конфлікту. У вихідні друзі піднімуть настрій.

Рак

Тиждень сприятливий для досягнень у діловій сфері, також може принести приємний сюрприз у сімейних справах.

Лев

Завчасно оцініть свої потреби та можливості, постарайтесь уникнути непотрібних витрат – і фінансове благополуччя вам забезпечене.

Діва

З’явиться можливість у професійній сфері використати зв’язки з корисливою метою. Не найкращий час для вирішення особистих проблем.

Терези

Вдалий період для того, щоб на деякий час відкласти свої справи, приділити більше уваги своїм близьким та й просто розслабитися.

Скорпіон

Можливі успіхи у бізнесі та серйозних починаннях, а звідси – фінансові надходження.

Стрілець

На роботі ви повільно, але впевнено рухаєтеся до мети. На любовному фронті можливі кардинальні зміни. А ще потурбуйтеся про своє здоров’я.

Козеріг

Нарешті отримаєте довгождану звістку, яка вас порадує. А ще пам’ятайте, що лише упевненість в успіху допоможе вам завершити справи.

Водолій

Ваша безкомпромісність і принциповість можуть призвести до неприємностей як на роботі, так і вдома.

Риби

Цього тижня важливою рисою стане для вас витримка. В сім’ї, та й на особистому фронті очікуються зміни на краще, особливо, якщо поглянете на ситуацію збоку.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>