Затримали банду, яка напала на валютників

У минулому номері «Вісник+К» повідомляв про збройний напад у селі Підгайці на двох місцевих мешканців, один з яких валютник. Розкриття цього резонансного злочину взяв під особистий контроль начальник УМВС України в області генерал-майор Богдан Щур. За кілька днів міліціонери затримали трьох лучан. Заправляв бандою 45-річний Ігор Б., допомагали йому 51-річний Валерій С. та 22-річний Роман Д. Двоє із затриманих мали раніше проблеми із законом, але відбувалися умовними строками. Один з чоловіків нібито має досвід служби у спецназі. На озброєнні банди був арсенал, який зберігав у своєму помешканні Ігор Б.: автомат Калашникова, п’ять пістолетів, чимала кількість магазинів та набоїв до зброї, чотири глушники, вибухівка, димова граната.

Нині чоловіків перевіряють у причетності до інших злочинів. Бандити зізналися у скоєнні ще одного грабежу. 23 грудня 2011 року ввечері у Луцьку, маючи при собі зброю, зловмисники напали на місцевого підприємця. Чоловіка побили і прострелили ногу, після чого відібрали барсетку, в якій було близько 80 тисяч гривень.

Сергій КРАЙВАНОВИЧ, Волинська область

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>