Галина Подолян все життя працює бухгалтером на пошті

Прекрасної весняної пори своє п’ятдесятиріччя святкує працелюбна, енергійна волинянка з лагідною, сонячною вдачею, головний бухгалтер Волинської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Галина Олександрівна Подолян. За вагомі здобутки, відданість поштовій галузі іменита ювілярка відзначена нагрудним знаком «Почесний зв’язківець України», Почесною грамотою Державного Комітету зв’язку України, Почесною грамотою з нагрудним знаком «Почесна відзнака» УДППЗ «Укрпошта» та іншими нагородами.

– Галино Олександрівно, 28 травня у Вас – золотий ювілей. Наступного року виповниться 30 років, як працюєте в поштовій галузі.

– Так, 1 серпня 2013-го буде 30 років, як прийшла на пошту. В юності ніколи не думала, що буду працювати в поштовій галузі, але не жалкую, бо зустріла тут справжніх професіоналів, які роблять усе, аби українська пошта фінансово міцніла і розвивалась. Добре пам’ятаю, як у 1983 році, після закінчення вузу, мене і мою подругу направили в Луцьк. Я почала відразу працювати головним бухгалтером Луцького районного вузла зв’язку. Перший мій наставник – Валентина Іванівна Козодой, з якою ми працюємо і зараз. Була й головним бухгалтером Луцького поштамту, а коли 1995 року електрозв’язок і поштовий зв’язок розділились, отримала запрошення на нову посаду – головного бухгалтера Волинського обласного підприємства поштового зв’язку «Волиньпошта». Після реорганізації, у 1999-му, наше підприємство стало називатись Волинська дирекція УДППЗ «Укрпошта».

– Ваші глибокі фахові знання, виваженість і поміркованість, детальний аналіз фінансово-господарської діяльності дирекції стають у добрій нагоді директору Ярославу Кравчуку.

– Приємно чути гарні слова про свою роботу. З керівником дирекції Ярославом Федоровичем Кравчуком, умілим організатором та вправним господарником, працюємо вже не один десяток літ. Починали разом трудитись ще в Луцькому райвузлі зв’язку. В моєму трудовому житті було лише два керівники – Ярослав Кравчук та Василь Ліванюк, який очолював Луцький поштамт. Обоє вимогливі, справедливі, справжні професіонали.

– Галино Олександрівно, від імені усіх Ваших поштових колег, працівників Центрів поштового зв’язку вітаємо Вас із золотим ювілеєм, бажаємо невичерпного запасу життєвих сил, міцного здоров’я, благополуччя, щедрої долі і здійснення найзаповітніших мрій!

Від редакції: «Вісник+К» приєднується до вітань.

Волинська дирекція УДППЗ «Укрпошта»

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>