З Болгарії з медалями

Нещодавно у Болгарії відбувся чемпіонат Європи з таеквон-до (версія ITF). Змагання зібрали команди з 26 країн континенту. Нині цей вид єдиноборств набирає популярності у пострадянських країнах. Саме тому найчисленніші команди були з Росії та України – по 180 і 120 спортсменів відповідно. Загалом чемпіонат зібрав близько 900 бійців.

Баталії відбувалися у найбільшому у Софії спорткомплексі «Армеєць». У числі української збірної було й двоє представників з Волині, і обоє вони повернулися додому з медалями. Зокрема президент Волинської федерації таеквон-до Олександр Кінах (ІІІ-й дан) у віковій групі «Gold» (до 50 років) здобув золоту нагороду у категорії туль (демонстрація комплексу вправ). Ще один лучанин Євген Макара (І-й дан) став призером чемпіонату у віковій групі «Silver» (до 40 років) у категорії груповий спаринг. Разом із двома спортсменами з Луганщини він виборов «бронзу».

Сергій КРАЙВАНОВИЧ

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>