Перестрілка під Луцьком

Ранок 14 травня видався неспокійним для мешканців сусіднього з обласним центром села Підгайці. Двоє невідомих напали на автомобіль, в якому перебувало двоє місцевих мешканців – 40-річний Олександр Н. та на два роки молодший Богдан Я. Обоє чоловіків офіційно ніде не працюють, проте відомо, що вони займаються обміном валют.

Напад на автомобіль зловмисники здійснили при в’їзді на вулицю Дубнівську, що у Луцьку. Валютники спробували відбитися від зловмисників, оскільки мали при собі зброю травматичної дії. Проте сили виявилися нерівними, адже арсенал нападаючих був соліднішим. За попередніми даними, в одного з бандитів був автомат, в іншого – пістолет.

В результаті Олександра Н. госпіталізували з вогнепальними пораненнями правого передпліччя і правого коліна, у Богдана – два наскрізні поранення лівої руки.

Сергій КРАЙВАНОВИЧ,

Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>