Табір для православної молоді

10-20 липня в урочищі Білі Береги поблизу селища Колки Маневицького деканату діятиме православний молодіжний табір, який організовує Волинська духовна консисторія. У програмі: ранкові та вечірні молитви, богослужіння, бесіди зі священиками, екскурсії, спортивні та інтелектуальні ігри, пісні під гітару біля вогнища тощо.

Реєстрація майбутніх таборян до 8 липня. Необхідно зголоситися за телефонами (0332) 20-00-25, (095) 538-05-87 (о. Юрій), (066) 467-66-31 (Лариса). Для реєстрації потрібно подати такі дані майбутнього учасника табору: прізвище, ім'я, по батькові, дата народження, поштова й електронна адреси, телефон. Прохання зголошуватися завчасно, кількість місць обмежена!

Для участі в таборі необхідно взяти речі: спальний мішок, туристичний килимок, ліхтарик, спортивний одяг, купальник закритого типу/плавки, дощовик і теплий одяг на випадок негоди, одяг для богослужінь (для дівчат - довга спідниця, хустка, блузки з закритими плечима; для хлопців - штани й сорочка), засоби особистої гігієни та від комах, аптечку, а також декілька маленьких подарунків для гри.

Доїзд: від луцького кафедрального собору Святої Трійці 10 липня о 8 год учасники централізовано автобусами їдуть до місця таборування. Повернення - 20 липня о 16 год до Луцька.

Пожертва на проживання й харчування складає 350 грн.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>