Якби я був народним депутатом

В першу чергу – зменшив би їхню кількість. З кожної області 5-7 депутатів, усього – 200 чоловік. Ми бачимо, скільки їх є присутніх у сесійній залі, а голосують за них бригадири, на зразок Чечетова – Партія регіонів. Обирати депутатів тільки за кандидатуру, яку знає народ, а не так, як кота в мішку. Ніяких партій і блоків.

В депутати не брати олігархів і тих, хто має великі підприємства, загарбані у народу. Повернути все в державу. Зняти недоторканність не тільки з депутатів, але й з усіх інших. Люди в державі повинні бути усі рівні, і Закон повинен бути для всіх один. А також зняти усі пільги, тому що зарплата депутата і так висока, а зекономлені гроші давати малозабезпеченим та хворим людям. Потрібно обмежити термін перебування, максимум – два скликання, а то сидять, поки не винесуть вперед ногами.

Пенсіонерів не повинно бути в депутатах, потрібно залучати молодь. І основне – приміняв би «Закон про смертну кару», адже що робиться в нашій державі – це не можна описати. Я б запропонував Закон про відкликання депутата, який не виконує своїх передвиборних обіцянок, і повинен два рази в рік звітувати перед своїми виборцями.

Василь ЯРОШЕВИЧ,

с. Острожець,

Млинівський район,

Рівненська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>