14-20 травня

Овен

Цього тижня вам потрібно завершити кілька важливих справ. Не відкладайте на потім накопичене, користуйтеся сприятливим періодом.

Телець

Будуть вдалими поїздки та службові відрядження. Але краще присвятити тиждень відпочинку, тоді багато ваших ідей втіляться в життя.

Близнюки

Душевна розмова може посприяти взаєморозумінню у стосунках з рідними, але будьте обережні, не зривайтеся на докори.

Рак

Можливо, близькі люди в цей період потребуватимуть вашої допомоги і підтримки. Запропонуйте їх самі, не чекайте, коли вас про це попросять.

Лев

Усі члени сім’ї вимагатимуть до себе уваги. Але постарайтеся частину часу приділити і собі, адже у вас можливі романтичні побачення.

Діва

Період очікується дуже динамічний. Відчуєте приплив життєвих сил, та й в особистому житті будете щасливі.

Терези

Зустрічі змушуватимуть вас витрачати багато емоцій, але вони матимуть позитивний характер. Будьте обережні під час поїздок.

Скорпіон

Пливiть за течiєю, не робiть рiзких рухiв, бо ризикуєте потрапити в неприємну ситуацiю. Вихiднi краще провести вдома.

Стрілець

На вас чекає активність в особистих стосунках, при цьому ініціатива буде виходити від вас самих. Період принесе вам і активацію творчої енергії.

Козеріг

Будьте уважні, постарайтеся не упустити свій шанс, треба не тільки схопити удачу за хвіст, але й утримати її.

Водолій

Не забувайте – всіх грошей не заробиш. А от спокуса витратити їх з розмахом вас не омине – спробуйте її побороти своєю розсудливістю.

Риби

Корисними будуть недалекі поїздки, що сприяють зміні вражень і відчуттів. Заглядаючи у своє минуле, відчуватимете ностальгію.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>