Квітучі балкони

Ящик для квітів на балконі можна змайструвати самому, збивши чотири дошки. А пофарбувати його краще зеленою фарбою. Гарно, коли у ньому квіти двох кольорів: білі й рожеві. Тепер популярні петунії. Вони люблять воду й потребують щоденного поливу, проте цвітуть все літо і частину осені. Підійдуть також братики. Купивши на ринку розсаду чи виростивши її самостійно, матимете квіткове царство з ранньої весни аж до осені. Можна поєднати братики з фіалками: вигляд і запах неабиякі.

Багато хто віддає перевагу чорнобривцям, що цвітуть аж до осені.

А тепер про повзучі рослини. Дуже буйна і розкішна квітка – повитиця. Чудовий ефект, коли посадити білий та фіолетовий різновиди. Ростуть швидко. Квіти розпускаються тільки вранці, квітують частину весни і літо. Хочете насолоджуватися запахом? Тоді для вас підходить духмяний горошок. Він швидко заполонить балкон. Квіти не надто яскраві, зате запах фантастичний. Гарно виглядає поєднання пахучого горошку і повитиці. Сіяти їх можна просто у ящику.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>