Рятуючи людей, загинув пожежник

Ця трагедія сталася в Івано-Франківську у вихідний день. У відомому відпочинковому комплексі – колибі «Галицька брама» – було людно, коли там спалахнула пожежа. Вогонь ширився дуже швидко, тож понад сорок осіб опинилися в пастці, не маючи можливості самостійно вибратися з приміщення.

На виклик відразу прибули рятувальники – два чергові відділення самостійної державної пожежної частини №1. Частина вогнеборців гасила пожежу, інші евакуювали відпочиваючих. У момент, коли більшість людей вже були на свіжому повітрі, пролунав вибух, внаслідок якого отримали травми троє рятувальників 1988, 1985 та 1987 років народження. Один з пожежників загинув відразу, двох інших госпіталізували в Івано-Франківську обласну клінічну лікарню. Поки невідомо, що це бабахнуло в колибі – фахівці встановлюють причини пожежі.

Наталія КРАВЧУК,

Івано-Франківська область

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>