Дитя ще в утробі, а вже мамі радить

У деяких країнах Сходу практикують постійне перебування майбутніх мам аж до пологів у спеціальних пансіонатах, розташованих на мальовничому березі озера або річки. Там вони насолоджуються співом птахів, милуються пейзажами, малюють, слухають приємну музику і просто радіють життю. Все це робиться для того, щоб немовля народилося здоровим та виросло гарним на вроду.

Після четвертого місяця вагітності організм матері і дитини існують як одне ціле. Емоції жінки через гормональну систему передаються малюку і навпаки.

Дитя в утробі диктує матері, з ким підтримувати стосунки, які фільми дивитися, чим займатися. Бажано якомога частіше гуляти поруч з архітектурними пам’ятками історії і культури: вважається, що в цих місцях зосереджені могутні біоенергетичні поля, здатні позитивно впливати на самопочуття і настрій людини. Дуже корисно споглядати стародавні ікони, а якщо є можливість, то і торкатися до них.

У період вагітності потрібно відмовитися від кінофільмів, багатих сценами насильства, «важкою» музикою. Постарайтеся створити атмосферу, яка даруватиме лише позитивні емоції. Купіть касету з хорошими дитячими пісеньками, з шедеврами класики. До речі, слухати їх рекомендують в один і той же час. Особливо благотворний вплив на майбутню дитину чинить музика Моцарта, Вівальді, Чайковського, Штрауса, Верді. Це зовсім не означає, що малюк неодмінно стане композитором або музикантом. Класичні твори допомагають формуванню його естетичних смаків у майбутньому.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>