30 квітня – 6 травня

Овен

У вас з’явиться привiд вiдчути себе улюбленцем фортуни, бiльшiсть справ ви вирiшите легко i просто. В кінці тижня вам посміхнеться удача.

Телець

Девiз цього тижня – продовжуй почате. Не зайвою буде стороння допомога. Будьте обережнi з побутовими приладами.

Близнюки

Щоб налагодити стосунки з колегами, доведеться пiти на поступки. Наприкiнцi тижня ви можете отримати грошову винагороду.

Рак

На вас чекає удача у спiльних проектах iз партнерами. Однак будьте готовi до несподіванок. Вихідні – чудовий час для вечiрок iз друзями.

Лев

Ви ризикуєте сказати зайве, тому уважнiше ставтеся до висловлювань. У вихiднi вам не дадуть сумувати.

Діва

Чим менше людей спостерігатиме за вашою діяльністю, тим успішнішою вона буде. Проте, яка різниця, як ви щось робите? Головне – результат.

Терези

Досить напружений тиждень, який дозволить реалізувати деякі ваші плани. Через необережне слово може виникнути напруга у стосунках з колегами.

Скорпіон

Друзi здивують вас оригiнальними пропозицiями та думками. Якщо у вас з’явиться бажання перемiн, не поспiшайте: розрахунок буде не зайвим.

Стрілець

Настає той час, коли справи вирiшуватимуться без особливої напруги i навiть деякi бажання стануть реальнiстю.

Козеріг

У цей період ви спроможнi будете зарядити iнших своєю енергiєю i впертiстю у досягненнi задуманого. Вихідні проведiть iз родиною.

Водолій

У випадку невдач не зневіряйтеся, а запасайтеся терпінням, умінням, грішми і здоров’ям – усе це вам обов’язково знадобиться. У вихiднi вам не дадуть сумувати.

Риби

Шукатимете вихід зі складної ситуації. Зате в кінці тижня вам може посміхнутися фортуна. У вихідні знайдіть час для друзів.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>