Стаціонарні пости ДАІ

На Волині урочисто відкрили стаціонарний пост ДАІ на перехресті перед містом Любомль на території Вишнівської сільської ради. Участь у заході взяв начальник УМВС України у Волинській області Богдан Щур. Він розповів, що пункт працюватиме цілодобово і його обслуговуватиме спеціальний взвод державтоінспекторів. У їхні функції входитиме як контроль за дорожнім рухом, так і консультативна допомога для водіїв. Це особливо актуально у зв’язку з проведенням влітку Євро-2012 в Україні. УМВС в області домовилося про співпрацю з Волинським національним університетом імені Лесі Українки щодо забезпечення на період проведення чемпіонату постів ДАІ волонтерами з числа студентів 4-5 курсів, які виконуватимуть роль перекладачів.

Загалом на Волині з початку квітня запрацювали три стаціонарні пункти Державтоінспекції. Окрім Любомльського району, вони функціонують в селах Дідичі на Ківерцівщині і Оконськ на Маневиччині.

Сергій КРАЙВАНОВИЧ, Волинська область

  •  
Comments:

Один коментар до Стаціонарні пости ДАІ

  1. Це, звичайно, велике чудо!!!
    Мєнтовську буду відкрили ще одну…
    Краще би школу, чи лікарню відкрили. Чи хоспіс для безнадійно хворих.
    Чи навіть недорогий мотель в очікуванні Євро-2012 (щоб воно скисло таким коштом…). А то буду соба.., соррі, мєнтовську.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>