Новий посібник з психології

Нещодавно в поліграфічному відділі газети «Вісник+К» вийшов навчально-методичний посібник «Професійне самовизначення дітей з особливими потребами: зміст та організація формування». Він підготовлений на основі експериментального проекту, який п’ять років діяв у Луцькому навчально-реабілітаційному центрі. Одним з упорядників цього посібника є Михайло Коць, кандидат психологічних наук, доцент кафедри педагогічної та вікової психології ВНУ імені Лесі Українки.

– У цій книзі статті наших працівників та Луцького навчально-реабілітаційного центру, – розповідає Михайло Онисимович. – Вони розкривають коло теоретико-методологічних проблем вибору майбутньої професії в нових соціально-економічних умовах, надають практичні методи, прийоми, які можна застосовувати у роботі зі школярами, зокрема з дітьми з особливими потребами.

Руслана ТАТАРИН,

м. Луцьк

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>