Наші не гірші

Нещодавно познайомився з цікавим чоловіком - Віктором Грабовським. Віктор -власник виробничих потужностей, винахідник-раціоналізатор, який вже багато років присвятив свій час створенню та вдосконаленню знарядь обробки землі.

Цього тижня при зустрічі з ним я дізнався, що Віктор виготовив прекрасний виріб, який буде незамінним власникам невеличких китайських тракторців Dongfeng 244 - а саме кабіну для цього труженика, яка захищатиме тракториста від дочу та вітру.

- Вікторе, як виникла така ідея?

Кабіна, встановлена на тракторі dongfeng 244

Кабіна, встановлена на тракторі dongfeng 244

- Ну як і всі мої ідеї (усміхається). Сусід придбав собі такого трактора. Він був цілком задоволений ним, однак жалівся, що навіть невеличкий дощ - дуже неприємна штука - нема куди сховатися, коли ти в полі. Тож я задумався над цим. Трохи пошукав в інтернеті, але ціни мене просто шокували. Після того я деякий час виношував ідею в собі, а взимку, коли роботи менше, сів за креслення. Не все вийшло з першого разу, та мені допоміг мій хороший приятель і ми разом таки зуміли зробити все як хотілося.

Тепер цей трактор (показує) має затишну зручну кабіну і не прийдеться переривати роботу через дощ чи сильний вітер.

А головне, що наша кабіна нічим не гірша від імпортних, а ще більш як вдвічі дешевша!

- Вікторе, я впевнений, що наші читачі зацікавляться твоїм виробом, де можна більше дізнатися чи придбати кабіну?

- Так, чому ж ні. Це можна зробити на сайті http://argocomplect.com.ua

наш кор.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>