Волиняни здобували дани

На вихідних у Луцьку відбувся семінар-атестація для спортсменів волинської федерації таеквон-до (версія ITF). Екзаменував таеквондистів міжнародний інструктор Владислав Кім (V-й дан). У перший день семінару бажаючі мали змогу потренуватися під керівництвом відомого майстра. Владислав Кім розповів та продемонстрував деякі новинки у техніці таеквон-до. А наступного дня відбулася атестація на вищі кваліфікаційні рівні. Зокрема, 29 спортсменів у різних вікових групах отримали пояси різних кольорів – від жовтого до синього. Особливо прискіпливо Владислав Кім екзаменував Каріну Кінах та Євгена Макару, які атестувалися на ІІ-й дан. Проте обоє успішно пройшли це випробування. Також інструктор відзначив заступника прокурора Волинської області Володимира Троца, який досить швидко прогресує. І хоча цього разу він виборював лише синій пояс, проте уже продемонстрував деякі навички більш кваліфікованого спортсмена.

Загалом таеквон-до на Волині розвивається дуже стрімко. Додалося прихильників цього бойового мистецтва у Луцьку, де відкрилася уже друга секція – у приміщенні ЗОШ №10 заняття проводить віце-президент обласної федерації Каріна Кінах. Також найближчим часом двоє волинян відбудуть з українською збірною на чемпіонат Європи. Так президент обласної федерації Олександр Кінах та Євген Макара виступатимуть у найпрестижнішій ветеранській віковій групі.

Яна СТЕПАНЮК

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>