Багатодітній сім’ї – доїльний апарат

Сім’я Анатолія та Світлани Соботовичів із села Комарове, що на Ратнівщині, єдина родина на території Прохідської сільської ради, яка має 11 дітей, і одна з небагатьох у районі. Найстаршому синові немає ще 18, а найменшенькій донечці лише півроку. Сім’я дуже дружна, працюють усі – і батьки, і діти. Кожен має свої обов’язки. Соботовичі утримують чимале господарство: три корови, шість бичків, поросят та птицю. Мають майже чотири гектари орної землі. Господар разом із синами змайстрував трактор. А нещодавно сім’я отримала подарунок – доїльну установку, що передбачено обласною програмою з підтримки особистих селянських господарств, які утримують три і більше зареєстрованих корів. Глава сімейства задоволений подарунком. Радіє і за синів, бо доїти корів – то їхня справа.

До речі, у селах цієї сільради немає жодної сім’ї, яка б мала восьмеро і більше дітей. Лише декілька, в яких семеро. Але останніми роками збільшується кількість багатодітних родин.

Валентина ПИЛИПЧУК,

Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>