На Євро-2012 судитимуть два українці

Європейський футбольний Союз (УЄФА) визначився із повними складами суддівських бригад, які працюватимуть на матчах фінальної стадії чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Крім того, для кожної команди арбітрів визначили третього додаткового помічника з тієї самої країни. У разі необхідності він буде готовий замінити будь-кого зі своїх колег.

Також УЄФА склав резервний список асистентів арбітрів, до якого увійшли чотири судді. Серед них – український лайнсмен, арбітр ФІФА Олександр Войтюк із Запоріжжя. Зазвичай цей суддя допомагає на лінії одеситу Віктору Швецову, який потрапив до списку рефері Євро-2012 як четвертий арбітр.

З 30 квітня по 3 травня у Варшаві відбудеться підготовчий семінар для рефері Євро-2012. Його відвідають 80 суддів. Під час семінару всі судді пройдуть тест ФІФА з фізпідготовки, після чого будуть остаточно складені бригади з п’яти рефері для роботи на турнірі.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>