Осічка у рідних стінах

Минулих вихідних дуже відповідальні матчі провів жіночий волейбольний клуб «Континіум-Волинь-Університет». Вдома волинські волейболістки приймали «Сєвєродончанку». В очному протистоянні команди мали визначити, хто посяде другу сходинку у турнірній таблиці після першого етапу змагань і прийматиме один з двох фінальних турів чемпіонату.

Субота принесла підопічним Богуслава Галицького «валідольну» перемогу над «Сєвєродончанкою» – 3:2. А ось у неділю з лучанками щось трапилося, їх ніби хтось підмінив. «Континіум-Волинь-Університет» поступився 0:3 за партіями – і скотився на третю сходинку у таблиці. Попереду ще один тур регулярної першості, в якому лучанки гратимуть з вінницькими волейболістками. Та навіть у разі двох перемог луцька команда навряд чи зможе посісти друге місце. Тож боротися за чемпіонство у фінальному турнірі чотирьох найсильніших клубів ліги доведеться на майданчиках южненського «Хіміка» та «Сєвєродончанки».

 Сергій КРАЙВАНОВИЧ

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>