Колишній даішник – винуватець ДТП?

Прокуратура Вінницької області завершила розслідування кримінальної справи за обвинуваченням колишнього начальника УДАІ у Тернопільській області Віктора Пака у скоєнні ДТП.

Аварія сталася 31 грудня 2011 року неподалік с. Вільхівці Чемеровецького району Хмельницької області. Досудове слідство встановило, що Пак, керуючи службовим автомобілем, порушив правила дорожнього руху, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з автомобілем ВАЗ-2109. У результаті загинув пасажир ВАЗа, а водій та інша пасажирка отримали тілесні ушкодження середнього ступеня важкості. Після аварії Віктор Пак утік з місця події.

Автомобіль, яким він керував, перебував у користуванні Тернопільської облдержадміністрації, тому у причетності до аварії підозрювали голову Тернопільської ОДА Валентина Хоптяна. Втім, нещодавно міністр МВС заявив, що Хоптян не винен у ДТП.

Світлана Клос,

м. Тернопіль

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>