Жінки-вісниківки стали… моделями

У редакції «Вісника+К» є своєрідне змагання – жінки стараються якомога оригінальніше привітати чоловіків у День захисника Вітчизни, а хлопці роблять усе, щоб дівчата надовго запам’ятали святкування 8-го Березня. Нинішній рік не став винятком. Напередодні свята прекрасна половина «Вісника+К» покинула всі свої важливі справи на роботі, щоб вийти на подіум.

Коли редактор Євген Хотимчук на зборах чоловічої половини колективу озвучив свою ідею про перевтілення жінок-вісниківок у моделей, у декого виникли сумніви щодо її реалізації. Адже чи захочуть наші солідні бухгалтери, журналістки, дизайнери, менеджери займатися цією справою? А коли вже у день святкування увесь особовий склад «Вісника+К» зібрався у Луцькому палаці культури і Євген Якович на сцені розкрив усі карти, сумнівів стало ще більше, бо на обличчях більшості жінок читалася, як мінімум, недовіра. Але це було спочатку. Коли ж дівчата спустилися у гримерки та костюмерні, де на них уже чекали перукарі й візажисти з салону «Цирульня» Леся Беляєва, Марія Рабчук, Ольга Крива та відома волинська дизайнерка Ганна Дідух, то у вісниківок почала брати гору притаманна жінкам любов до краси. Поступово перший острах змінився цікавістю і аж до захоплення. Під сценою закипіла робота. Дівчата остаточно забули про свої комп’ютери, ручки, блокноти, тексти, макети й відважилися на різноманітні експерименти зі стилем та одягом. В хід пішли ножиці, косметика, шпильки, голка з ниткою. До речі, щоб заздалегідь підібрати гардероб з потрібними розмірами, чоловікам довелося наймати «шпигунку» у жіночій частині колективу, аби та зустрілася з Ганною Дідух і розказала про кожну з вісниківок. Це спрацювало. Загалом з-поміж 30 суконь з колекцій «Дідух», «Квітуча країна», «Наташа Ростова», «Black» кожна з жінок «Вісника+К» знайшла щось для себе. Далі, перед фінальним виходом, на наших красунь чекали уроки з дефіле під керівництвом Діани Поян з модельного клубу Марини Занюк. Щоб не заважати дівчатам, чоловіки залишили зал і перебралися до вестибюля. Але очікування давалося непросто: дуже кортіло побачити, як змінилися наші жінки. Найнетерплячіші хлопці, немов школярі, потайки заглядали у щілинки у дверях. І ось нарешті прийшов час фотосесії та фінального виходу, на який, нарешті, запросили і сильну стать. Ми побачили своїх колег такими, якими не бачили ніколи чи просто не помічали за буденним справами. Кожна розкрилася по-новому. Хтось підкреслив свою сексуальність, відвертість, на деяких обличчях з’явилася якась загадка, когось прикрасила майже дитяча сором’язливість. Але усі без винятку були чарівними. Ми вкотре переконалися, що наші дівчата просто класні, найкращі. Як би там не було, а на плечах прекрасної статі переважно і тримається «Вісник+К», адже колектив на три чверті складається саме з жінок. І свій перший у житті вихід на подіум вісниківки теж витримали з честю. Але з’ясували для себе, що робота моделей дуже непроста. Кілька годин у русі на високих підборах далися взнаки. А перепочити наші красуні змогли у ресторані готелю «Україна», де на колектив «Вісника+К» чекали накриті святкові столи. Закінчилася вечірка салютом над Театральним майданом, дарма, що його ми не планували, а стали випадковими свідками. Проте цей символічний знак довершив свято.

На згадку про те, як були моделями, жінки отримали диски з фотографіями та відеороликом про святкування 8-го Березня. Переглядаючи їх, вісниківки не лише оживлятимуть пережиті нові відчуття та емоції, а й, напевно, міркуватимуть над тим, як взяти «реванш» у чоловіків наступного 23-го лютого.

Сергій КРАЙВАНОВИЧ

Фото Миколи КОМАРОВСЬКОГО

та Ірини ГУРТОВЕНКО

 

 

Зліва направо: вісниківські моделі Наталка ТОЛМАЧОВА, Людмила ГОШКО, Лариса ДУБНЯК, Євгенія СТЕПАНЮК, Василина ТАТАРИН,

Людмила КРАЙВАНОВИЧ, Ольга ЖУКОВЕЦЬ, Наталка ІЩУК, Мирослава КОСЬМІНА, Наталка СЛИВА, Наталка ДОВГОПОЛЮК, Наталка ЯЦУК, Марія МАРТИНЮК, Оксана ТРОЦЮК, Лариса МАРТИНЮК, Ольга ЖАРЧИНСЬКА, Олена ПАВЛЮК, Лілія ГАВРИЛИШИН, Руслана ТАТАРИН

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>