Зібрали гроші для дитсадка

Нещодавно у селі Кульчин Турійського району було зібрано кошти на потреби місцевого дитячого садочка під час святкування Масляної. Організатором та головним спонсором дійства став депутат районної ради, голова Волинської обласної громадської організації “Волинські патріоти” Володимир Красуля, також усіх присутніх привітав і голова Турійської районної адміністрації Олександр Дишлюк.

Кульчинці та гості святкували Масляну. Хоча на вулиці було холодно, та усіх зігрівала гарячим чаєм та пригощала кулешем, юшкою та шурпою польова кухня під керівництвом Солови-чівського сільського голови Ярослава Кашуби. Смакували і млинцями – з маком, з полуничним варенням, з вишнями та сиром, з овочами і навіть з ковбасою та салом. А ще було дуже багато різних конкурсів і розваг (кінні змагання, бої на колодах, армреслінг та ін.), у яких чоловіки і жінки демонстрували свою силу. Усе це супроводжувалося танцями та піснями аматорських колективів.

Дуже активно пройшов благодійний аукціон та лотерея. Усі зібрані кошти від проведення благодійного аукціону та лотереї (а це 5900 гривень) були передані на потреби місцевого дитсадочка. Дуже тішить те, що на запрошення відвідати свято відгукнулося чимало спонсорів та чуйних людей. Хочеться подякувати депутату Волинської облради Любомиру Валіхновському, депутатам райради Василю Гуту та Олександру Шишку, братам Богдану та Миколі Красулі, директору ТЗОВ “Величе” Ігорю Ростовцеву, підприємцям Володимиру Маркевичу, Володимиру Плєхову та іншим за підтримку у святкуванні. Нехай добро вертається вам сторицею!

Василь МАРЧУК, Волинська область

Володимир КРАСУЛЯ вручає грош

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>