У протигазі – за самогоном

У місті Новограді-Волинському скоєно специфічний розбійний напад. Увечері в квартиру 66-річної мешканки через вікно проник невідомий у протигазі та з сокирою в руках. Жінка навіть крикнути не встигла, як лиходій накинувся на неї і почав бити обухом, вимагаючи гроші. Коли бабуся здійняла крик, зловмисник кинувся на кухню, відкрив холодильник і, схопивши дві літрові пляшки соняшникової олії, вистрибнув у вікно.

Правоохоронці з’ясували, що постраждала колись займалася виготовленням самогону та приторговувала ним. Нині оковитої немає, а клієнти залишилися. Пенсіонерка розповіла, що буквально за декілька годин до нападу до неї приходив молодий хлопець, який просив продати пляшку.

Правоохоронці швидко вийшли на слід зловмисника. Ним виявився раніше судимий 21-річний житель Новограда-Волинського, який зізнався, що дійсно навідався на відому раніше “точку”. Отримавши відмову, розізлився і вирішив «покарати» господиню. Не вибивши з неї грошей, зловмисник прихопив із собою олію, помилково прийнявши її за злощасний самогон.

Галина ЯРОСЛАВЕЦЬ,

Житомирська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>