Майкон дограє у «дублі»?

У вівторок на луцькому стадіоні «Авангард» відбулося офіційне представлення новачків футбольного клубу «Волинь». Головний тренер команди Анатолій Дем’яненко спочатку власноруч вручив футболки з номерами футболістам, які підписали контракт: нападнику Душану Савічу, півзахисникам Сергію Пилипчуку та Миколі Наконечному й оборонцю Олегу Шандруку. Згодом справа дійшла й до орендованих Олександра Романчука з «Металіста», голкіпера Дениса Шеліхова, захисників Антона Кравченка і Олександра Насонова (усі належать «Дніпру»). Вони четверо гратимуть у Луцьку поки що лише до кінця сезону. А ось на Олександра Романчука у керівництва «Волині» плани більш далекоглядні – контракт захисника української збірної планують викупити. Сам футболіст теж не приховує свого бажання перебратися до Луцька. Загалом Анатолій Дем’яненко скромно оцінив проведену селекційну роботу, давши зрозуміти, що серйозніших придбань і «чисток» у команді слід чекати влітку.

Ще одна не зовсім приємна новина стосується лідера бомбардирської гонки у прем’єр-лізі Майкона, який не хоче продовжувати контракт з клубом. Хоча діюча угода дійсна ще кілька місяців, бразилець відверто знизив вимоги до себе і, якщо не змінить ставлення до тренувань, проведе залишок сезону у «дублі».

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>