Молоді люди загинули через необачність

Жахлива і безглузда аварія трапилася у ніч з 24 на 25 лютого поблизу села Журавичі Ківерцівського району. Як розповіли нам в УДАІ УМВС України в області, рухаючись із села Омельне у Журавичі, автомобіль «Фольксваген-Венто» злетів з дороги і врізався у дерево. На момент зіткнення у салоні перебувало семеро молодих людей. В результаті «тарану» 24-річний водій Роман (мешканець Луцька) і троє пасажирів – 16-річна Оксана, 17-річна Олеся, 23-річний Олександр – загинули на місці події. Інші троє отримали різноманітні травми. 14-річна Ірина з Омельного потрапила до лікарні у надзвичайно важкому стані. Також госпіталізували 27-річного Олександра. Обох за наполяганням голови Волинської облдержадміністрації Бориса Клімчука перевели до обласної лікарні. Сьомий пасажир – 17-річний Станіслав із села Прилуцьке теж отримав травми.

Як повідомили у державтоінспекції, поки що у справі тривають процедури, пов’язані з проведенням експертиз. Тож офіційного висновку, чи був алкоголь у крові водія та його супутників, наразі немає. Попередньо причиною аварії вважають необачність водія, який не обрав безпечної швидкості.

Правоохоронці встановили, що злощасний «Фольксваген-Венто» потрапив до України з порушенням митних правил і не був зареєстрований. Номери на іномарці належали іншому автомобілю – «Москвичу» 408-ї моделі.

За неофіційною інформацією, молодь у вихідний день розважалася і прямувала до Журавич на дискотеку. На жаль, загублені життя уже не повернеш, а ця жахлива автопригода має стати уроком для молоді, яка часто переходить межу дозволеного заради розваг, та батьків, які не цікавляться, чим займаються вночі їхні неповнолітні діти.

Сергій КРАЙВАНОВИЧ,

Волинська область

P.S Колектив редакції «Вісник+К» щиро співчуває рідним, близьким та друзям загиблих. Нехай земля їм буде пухом.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>