У Балаховичах найбільше люблять «Вісник+К»

Перебуваючи у відрядженні, ми стараємося зустрітися у відділеннях зв’язку з поштарями і цікавимося, як читають нашу газету. Завжди прислухаємося до думки листонош, які приносять тижневик читачам і найкраще знають їхні запити та побажання.

Поштове відділення у селі Балаховичі Володимирецького ра-йону з 2004 року очолює Галина Килюшик.

– Газета приваблює читачів саме тим, що вона не схожа на жодну з наших обласних та всеукраїнських, – розповідає Галина Сергіївна. – Тому видання вже чимало років має своїх відданих шанувальників, які навіть в кризові часи його передплачують. Скажу відверто: «Вісник+К» не треба рекламувати нашим односельчанам. Люди самі просять оформити передплату. І хто вже розпочав читати, то не відмовляється. Кожен знаходить щось цікаве для себе. Тому й маємо на сьогоднішній день 92 примірники, тобто в кожній третій хаті отримують газету. Ваше видання лідирує. Для багатьох наших пенсіонерів «Вісник+К» практично єдине джерело інформації.

– Мені казали, що багатьом подобається друга сторінка, де зібрані новини з усього світу, – продовжує листоноша Марія Сергійчук. – Але передплатників найбільше цікавлять драматичні та любовні історії, подобаються практичні поради зі «Шпаргалки», оригінальні рецепти, з інтересом читають сторінку здоров’я. Ще люди хотіли б більше дізнатися про лікування травами, тільки не якимись екзотичними, а такими, які ростуть в нашій місцевості, різноманітні народні рецепти оздоровлення.

Кость ГАРБАРЧУК,

Рівненська область

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>