Анатолій Никонюк допомагає Золочівській школі

Окрасою села Золочівка є велика і простора школа. Щоб комфортно дітям в ній навчалось, а нам працювалось, уже понад 35 років дбають про це районна влада, відділ освіти, сільська рада та багато добрих людей.

Найкращим нашим другом є керівник ТзОВ «Городище» Анатолій Никонюк, котрий щиро переймається нашими проблемами і завжди надає фінансову підтримку. Нещодавно, завдяки його старанням, відремонтовано шкільний дах, що протікав. Тепер у класних кімнатах сухо, чисто і затишно.

Анатолій Олександрович також піклується про повноцінне харчування учнів. Виділив кошти на придбання двох сучасних побутових електричних плит та електроводонагрівача у їдальню, подбав, щоб шкільні обіди були різноманітними та калорійними – завіз гречану крупу, борошно та цукор.

Крім того, вже стало доброю традицією, що наш шеф щороку спонсорує придбання новорічних подарунків для дітей.

Педагогічний колектив, батьки та учні вдячні Анатолію Олександровичу за батьківське розуміння шкільних проблем.

Тож нехай і надалі не міліє криниця доброти вашої душі, а Господь Бог посилає міцне здоров’я і рясно благословляє хороші задуми і наміри.

Людмила СУПРУНЕЦЬ,

заступник директора з навчально-виховної роботи Золочівської ЗОШ I-II ступенів,

Демидівський район, Рівненська область

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>