З ножем у голові пішов до аптеки

Нещодавно в обідню пору у Тернополі 19-річний юнак вдарив 14-річного підлітка ножем у голову. Лезо великого розкладного ножа проникло у череп на 10 сантиметрів. Хлопцеві зробили кілька операцій, його стан – стабільно важкий.

Свідки інциденту кажуть, що після отриманого удару потерпілий встав і з ножем у голові пішов до аптеки, працівники якої й викликали «швидку». Ніж витягнули вже у лікарні. Для цього довелося трепанувати череп.

«Ножем уражена ділянка між вухом та оком, – розповів головний лікар лікарні швидкої допомоги Ярослав Чайківський. — Пошкоджено головний мозок. Наступного дня хірурги провели другу операцію із зняття набряку головного мозку».

Бузувіра, який напав на підлітка, затримали. Це студент тернопільської політехніки. Його вже відчислено з вузу. За неофіційною інформацією, лють парубка викликали ревнощі – хлопці не поділили дівчину.

Світлана Клос,

Тернопільська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>