Оригінальний подарунок президенту і прихильникам

Волейбольний клуб «Континіум-Волинь-Університет» цього року розраховує зробити «золотий дубль» у національних змаганнях. Половину справи уже зроблено. Волинські волейболістки здобули кубок, а нині продовжують боротися за чемпіонство, щоб покласти до нього золоті нагороди. Минулих вихідних команда заслуженого тренера України Богуслава Галицького провела матчі чергового туру першості у Євпаторії з тамтешньою «Керкінітідою». У перший день волинянки перемогли з рахунком 3:0, а у другій зустрічі боротьба була куди більш напруженою, і господарки майданчика таки спромоглися взяти реванш 3:2.

До Луцька «Континіум-Волинь-Університет» повернувся 14 лютого – у День Валентина. Волейболістки команди приготували сюрприз усім своїм прихильникам та почесному президенту клубу Степанові Івахіву. Дівчата самотужки зробили для усіх чоловіків-волинян величезну валентинку зі своїми фотографіями, яка може претендувати на занесення до Книги рекордів Волині.

Як розповів Богуслав Галицький, після перемоги у кубку України ВК «Континіум-Волинь-Університет» уже завоював право виступати у єврокубках, але перемога у чемпіонаті дозволить на міжнародній арені зійтися з найсильнішими суперницями на континенті. Такі результати і сміливі плани були б неможливі без серйозної фінансової підтримки. Уже другий рік матеріальні проблеми клубу взяв на свої плечі Степан Івахів. Лише з його приходом волинські волейболістки почали отримувати заробітну плату, вдалося запросити кілька досвідчених гравців для підсилення.

А плани ще більш грандіозні.

– Наступного року ми хочемо створити таку команду тут на Волині, щоб на її базі жіноча збірна команда України вела підготовку до олімпійських ігор, – поділився перспективами Богуслав Андрійович.

Валентинка від волинських волейболісток

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>