То кому ж віддадуть Будинок офіцерів?

Приміщення будинку офіцерів, що розташоване у центрі Луцька, стало каменем спотикання у стосунках обласної влади та Луцького національного технічного університету.

Нагадаємо, що восени 2011 року приміщення колишнього Будинку офіцерів із власності Міністерства оборони України передали Міністерству освіти і науки, молоді та спорту України. Міносвіти ж передало це приміщення Луцькому національному технічному університету. Студенти ЛНТУ вже розпочали реконструкцію будівлі, де мали навчатися дизайнери і будівельники.

Однак представники волинської влади вирішили облаштувати тут зал філармонії, оскільки, на їхню думку, серед усіх обласних центрів України лише в Луцьку немає пристойної філармонії.

Студенти ЛНТУ навіть отримали усний коментар Міністра освіти і науки, молоді та спорту Дмитра Табачника, який запевнив: приміщення залишиться в розпорядженні Луцького вузу. Однак 13 лютого голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук вкотре наголосив, що Будинок офіцерів передадуть обласній філармонії.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>