Таємницю кохання розкрито

Стверджує дослідник теорії біоритмів Олександр Висоцький

Ще на початку ХХ століття відкрили теорію “трьох біоритмів”. Її автори Герман Свобода, Вільгельм Фліс та Фрідріх Тельчер. Науковці аналізували поведінку людей і дійшли висновку, що кожна людина має свої біоритми – від народження до смерті: фізичні, інтелектуальні та емоційні. Вони мають свої підйоми та спади. Тому бувають такі дні, що людина відчуває неймовірний сплеск енергії та сил, коли здається, що “гори звернув би”. А бувають дні ніби безпричинної втоми. Це і є максимуми та мінімуми наших біоритмів, адже кожен з них має різну тривалість. Фізичний ритм змінюється упродовж 22 днів і відповідає за фізичну та сексуальну активність, працездатність. Емоційний триває 27 днів і впливає на наші почуття, настрій та емоції. Інтелектуальний ритм (32 дні) відповідає за пам’ять, розумову активність, здатність до навчання, фантазію.

– Вперше дізнався про біоритми у 1983-му, коли навчався в інституті. Згодом розпочалися самостійні дослідження. І ось вже 25 років серйозно займаюся біоритмами, – розповідає Олександр Висоцький.

Волинський дослідник продовжив справу своїх попередників. Він спробував “накласти” біоритми двох людей і таким чином отримав їхню сумісність, яку називають “формулою кохання”. За цей час він проаналізував понад 25 тисяч сімейних пар. Цікавлюся у мого співрозмовника, чому його відкриття має саме таку назву.

– Ніякої абсолютної формули кохання не існує, і я рідко вживаю це словосполучення, – відповідає пан Олександр. – Але в ньому є раціональне зерно. Не беруся стверджувати, що все знаю про кохання. Для виникнення, збереження та розвитку цього почуття потрібно (але не достатньо), щоб інтелектуальні, емоційні та фізичні біоритми пар максимально збігалися. Закон біоритмічної сумісності має математичний вираз, таким чином “формула кохання” описує енергетичну сумісність партнерів. Тому любов – це емоції і почуття, які виникають внаслідок взаємодії двох біополів. Ідеальною вважається сумісність усіх трьох біоритмів (понад 80 відсотків). Саме про такий шлюб кажуть “зустрілися дві половинки”.

Проте випадки, коли збігаються всі три біоритми, трапляються досить рідко – приблизно одна сімейна пара із двадцяти. Тому так багато розлучень. Але в майбутньому можна уникнути чимало проблем і навіть спрогнозувати стосунки між людьми. Для цього треба знати точні дати народження партнерів. За методикою Олександра Висоцького можна вирахувати сумісність батьків та дітей, учнів у класі, працівників у колективі чи спортсменів у команді. Ще один важливий момент – спадковість. Адже добре відомо, що від великого кохання народжуються здорові, розумні й талановиті діти. Це ще одне підтвердження теорії сумісності: просто в пари збігаються всі три біоритми. Також можна вирахувати найсприятливіший момент для зачаття. Такі дні трапляються кілька разів на рік. Цікава закономірність – згодом діти, як правило, знаходять собі партнерів з такою ж сумісністю, яка була в батьків. Як тут не пригадати один із законів Мерфі «Здоровий глузд попередив би багато розлучень та чимало шлюбів».

Стосунки закоханих та сімейних пар – найяскравіший зразок для підтвердження теорії трьох ритмів. Але їх можна відстежити і в інших сферах людського життя, наприклад, у політиці. Класичний приклад повної несумісності всіх біоритмів (що трапляється вкрай рідко) у парі: Віктор Янукович – Юлія Тимошенко. Тому вони ніколи не знайдуть спільної мови, це – вічні суперники. Цікаво, що і з Путіним Янукович теж має протилежні біоритми. Саме цим можна пояснити несприйняття керівництвом Росії, здавалося б, лояльної політики нашого Президента...

Десять років тому Олександр розробив чотиримовний сайт: cagliostro.fk.lutsk.ua: українською, англійською, польською та російською. Тому кожен бажаючий може самостійно розрахувати індивідуальні біоритми та перевірити сумісність з коханою людиною. За цей час сайт відвідало понад 900 тисяч користувачів Інтернету.

У 2007 році у видавництві «Вісник+К» вийшла книга Олександра Висоцького «Моя «формула кохання». Вона стала закономірним результатом бага-тьох років розрахунків, спостереження, роздумів та аналізу. У ній узагальнено величезний досвід та представлене оригінальне авторське бачення на біоритми та сумісність. Олександр Висоцький переконує: “Хочеш бути щасливим – будь ним!”

Кость ГАРБАРЧУК,

Волинська область

Фото Миколи КОМАРОВСЬКОГО

  •  
Comments:

Один коментар до Таємницю кохання розкрито

  1. Pingback: Таємницю кохання розкрито

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>