На “Голос країни” претендує

19-річна Тетяна Ширко з Костополя

Увага українських меломанів прикута до телешоу "Голос країни", де визначається найобдарованіший співочий талант. 19-річна співачка з міста Костополя (а нині - студентка Київського інституту музики імені Глієра) Тетяна Ширко вразила своїм високим тембром усіх суддів. Вона стала одним із головних претендентів на перемогу.

Як уже писав "Вісник+К", дівчина змалечку займається вокалом, грою на фортепіано. Набула уже певного сценічного досвіду, беручи участь у конкурсі "Хочу стати зіркою". А найбільша популярність до юного таланту прийшла у 2010 році на міжнародному конкурсі молодих виконавців популярної музики "Нова хвиля", який проходить у Юрмалі (Латвія). Там костопопільчанка виборола почесне друге місце.

- Таня - дуже талановита дівчина. Віриться, що у майбутньому її співацька доля буде щасливою. Принаймні, в неї є всі підстави для цього - розкішний голос, тембр і манера виконання, - так прокоментував співочий поступ костопільчанки відомий композитор Ігор Крутой.

Сергій Новак,

Рівненська область

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>