Облила себе бензином і підпалила

Як розповів Андрій Муравинець, начальник караулу Володимирецької СДПЧ-16, 17 січня до служби порятунку «101» надійшло повідомлення з районної лікарні, що в реанімаційне відділення доставлено громадянку М., 1962 року народження, жительку села Рудка, яка отримала важкі опіки – майже 80% тіла. Її стан визначили як високої ступені тяжкості, транспортуванню до обласної лікарні жінка не підлягала, тому відповідних спеціалістів було викликано до Володимирця.

Того ж дня рятувальників повідомили, що в Рудці палає дерев’яний житловий будинок громадянки Є., 1926 року народження. На місце події направили пожежно-рятувальний підрозділ селища Рафалівка. Коли прибули вогнеборці, рятувати будівлю уже було пізно. Полум’я повністю знищило житловий будинок та домашнє майно. Під час розслідування обох випадків було встановлено їх безпосередній зв’язок. 50-річна жінка, яка проживала з 85-річною матір’ю, з невідомих причин облила себе в хаті бензином і підпалила. Сусіди, які збіглися на допомогу, загасили вогонь на потерпілій, а також предмети, які зайнялися в будинку. Але на цьому всі біди для родини не скінчилися. Як виявилося згодом, тліючі речі склали у прибудові до хати. Від них і зайнявся дім.

Сергій СКІБЧИК,

Рівненська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>