Євген Павлов забиває за молодіжку

Поки луцька «Волинь» готується до футбольної весни на турецьких полях, один з найперспективніших нападників команди Євген Павлов допомагає українській молодіжній збірній (вік гравців до 21 року) перемагати на традиційному турнірі Кубок чемпіонів Співдружності. Цими днями він проходить у Санкт-Петербурзі. Участь у змаганнях беруть 16 команд. На турнірі завершився груповий етап. Збірна України під керівництвом Павла Яковенка здобула перше місце у квартеті «В». Українці здолали однолітків з Молдови (1:0), Киргизії (4:0) та Латвії (2:0). Євген Павлов виходив на поле у кожному з матчів, а в останньому відзначився голом, реалізувавши 11-метровий удар.

Вчора ввечері, коли номер газети уже був зданий до друку, підопічні Яковенка у чвертьфінальному поєдинку зійшлися зі збірною Литви. У разі перемоги 27-го січня у півфіналі українці зіграють з переможцем пари Росія – Молдова.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>