21 одноосібник отримав доїльні апарати

У вівторок 21 одноосібник (родинні ферми), які утримують три і більше корів, отримали від волинської влади подарунки – доїльні апарати, – повідомили у Волинській облдержадміністрації. Селянам ще раніше видано більше 200 доїльних апаратів, 50 власників особистих селянських господарств оформили кредити на придбання корів – обласний бюджет відшкодував їм відсоткові ставки, 18 селян придбали в кредит трактори. Загалом програмами підтримки обласного бюджету скористалося майже 10 тисяч селянських господарств.

А переможці конкурсу серед сільських та селищних голів отримали паспорти на трактори з причіпним інвентарем. Це – Прилісненська сільська рада Маневицького району, Щитинська – Любешівського та Гірниківська – Ратнівського районів. Кращі сільські та селищні ради, окрім цього, нагороджено відзнаками облдержадміністрації та облради, сертифікатами та преміями. Зокрема, шість рад відзначено за гарну роботу із залуження землі, ще п’ять – за добре організовану господарську діяльність. Вони отримали котли на твердому паливі, придбані за кошти обласного бюджету.

Марія ДУБУК,

Волинська область

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>