А ваш телефон прослуховують?

В Інтернеті з’явилась інформація, як визначити, чи у телефоні живе «жучок». Ось за якими ознаками це можна дізнатися.

– Якщо акумулятор вашого телефону гарячий, а до апарата ніхто не торкався протягом кількох годин, отже, всередині нього щось відбувається, наприклад, працює шпигунська програма.

– Зверніть увагу на затримку при вимкненні телефону. Якщо цей процес займає підозріло багато часу, супроводжується миготінням підсвічування (воно може горіти ще деякий час після виключення) або вимкнути взагалі не вдається, то з телефоном щось відбувається. Це можуть бути звичайні технічні проблеми, але не виключені і більш неприємні варіанти.

– Іноді ви чуєте клацання, шипіння і т.п., які супроводжують вашу розмову з будь-яким абонентом. Поява перешкод є результатом поганого прийому сигналу або іншими подібними проблемами, але якщо шум чути завжди і вже не перший день, то це привід для хвилювання.

– Ненормальним вважається безперервне «булькання» у той час, коли по телефону ніхто не розмовляє. Це може означати, що шпигунська програма вийшла на зв’язок з іншим телефоном і передає йому всі навколишні звуки.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>