Волинське духовенство привітало вісниківців

Цього року, як і минулого, найперше до редакції газети «Вісник+К» завітало волинське духовенство Української Православної Церкви на чолі із секретарем єпархії, протоієреєм Миколаєм Бондаруком, настоятелем храму Всіх Святих землі Волинської протоієреєм Володимиром Яцишиним та хором семінаристів, яким керував протоієрей Петро Муляр. Отець Микола побажав вісниківцям, щоб рік, що наступив, був благословенним, щоб Господь дарував усім силу, мудрість і мужність для того, щоб продовжувалося земне життя, яке б не було даремним, а спасительним для вічності. Щоб Христос любив усіх нас, множив роки нашого земного жіття і наповнював його змістом.

Представники Волинської єпархії виконали церковні піснеспіви та кілька колядок, в яких славилося Різдво Христове. Та ще раз побажали кожному вісниківцю здоров’я, благополуччя у сім’ях, а колективу бути таким, щоб завжди хотілося йти на роботу.

Марія ДУБУК,

м. Луцьк

Фото Віталія ГОШКА

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>