«Вечернему Бресту» – 20 років

Ми знаємо газету «Вечерний Брест» як глибоко аналітичну, ґрунтовну, розважливу. Ось уже протягом 20 років це видання приходить в домівки брестчан, друкує багато цікавих новин, критикує недбалих господарів, безсердечних чиновників, підказує керівникам народних господарств цікаві нестандартні рішення. Читачі люблять газету за простий зрозумілий стиль, щирість, доброту, вміння почути та прийти до серця кожного. Тому й не дивно, що видання є одним із кращих у Білорусі.

Давні теплі відносини об’єднують колективи «Вісника+К» та «Вечернего Бреста». Ми з радістю приїжджаємо у місто над Бугом, щоб почерпнути кращий досвід у роботі цього колективу. Багато цікавих тем, підходів у вирішенні редакційних проблем ми запозичили у газети «Вечерний Брест». Спілкування наших редакцій триває понад 15 років, сподіваємося, буде і надалі продовжуватися. У ці ювілейні дні щиро радіємо успіхам наших колег із Бреста, зичимо нових досягнень, ще вищих тиражів, ще кращих здобутків від реклами. Ми вас любимо і шануємо. З ювілеєм!

Колектив редакції газети «Вісник+К»

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>