Чому у нашому селі неосвітлені вулиці?

Нещодавно у «Віснику+К» була надрукована стаття Руслани Татарин «Чому не всі села мають вуличне освітлення?». Дуже шкода, що кореспондент не побував у нашому селі Седлище Любешівського району. Через нього проходить міжнародна траса «Луцьк – Білорусь», по якій рухається багато транспорту, і часто на великій швидкості. Цього року почали прокладати лінію для освітлення, але роботи чомусь припинилися. А ввечері у нас дуже небезпечно ходити по дорозі. Особливо переживають батьки за діток, адже учні 2-3 класів вчаться в другу зміну і додому йдуть о 17-19 годині. Мами, які мають можливість, виходять по них, та не всі можуть щодня забирати школярів. Я не розумію, чому ніхто не думає про безпеку дітей.

М. Ф. Струк,

житель с. Седлище, Любешівський район, Волинська область

Від редакції:

За коментарем ми звернулися до сільського голови Людмили Ланевич. Вона повідомила, що за допомогою Волинського обласного Фонду «Рідна Волинь» на території сільської ради встановлюються освітлювальні точки. На цей проект Фонд виділив 304 тисячі гривень. Самотужки сільська рада ніколи б не зібрала таких коштів, тож добре, що знайшлися благодійники, які хочуть допомогти в освітленні вулиць. Нині встановлено 80 із 115 запланованих світлоточок. «Коли завершаться всі роботи по будівництву лінії, тоді й підключать освітлення», – запевнила Людмила Петрівна.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>