Волинянки виграли Кубок України

У містечку Южне Одеської області відбувся фінал Кубка України серед жіночих волейбольних команд. Боролися за трофей діючі чемпіонки та господарки змагань з «Хіміка», а також «Сєвєродончанка», «Керкінітида» з Криму і «Континіум-Волинь-Університет». У перший день змагань команди розіграли право на участь у головному матчі. Так лучанки під орудою заслуженого тренера України Богуслава Галицького обіграли кримчанок за сетами 3:1. У фіналі ж доля звела «Волинь» з господарками змагань – южненським «Хіміком». Події на майданчику розвивалися драматично. Все вирішилося у п’ятому сеті, тобто у тай-брейку. Нерви виявилися міцнішими саме у лучанок, і вони дотисли суперника. Отож, у підсумку перемогла команда «Континіум-Волинь-Університет» з рахунком 3:2, і вперше в історії національний кубок поїхав до Луцька. Серед найкращих гравців турніру відзначилися Інна Молодцова й Алла Політанська, їх нагородили грошовими сертифікатами.

– Не можна сказати, що ми сильніші – ми ні в чому не перевершуємо суперника, – по гарячих слідах прокоментував підсумки фінального поєдинку Богуслав Галицький. – Дякуємо Богові, що дав нам виграти Кубок, а команді – отримати «майстрів спорту». Просто нам посміхнулась удача, а щастить тому, хто бореться до останнього м’яча.

Сергій КРАЙВАНОВИЧ

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>