У Кварцяного забрали «Волинь»

На початку тижня у багатьох друкованих та електронних ЗМІ з’явилась інформація про звільнення новими власниками з посади головного тренера футбольного клубу «Волинь» Віталія Кварцяного. Звістку про це сам фахівець нібито отримав у понеділок пізно ввечері. Хоча певні непорозуміння між тренером і новими керівниками клубу існували, все ж інформація про звільнення пролунала, як грім серед ясного неба. Віталій Кварцяний будував плани щодо придбання нових футболістів, підготував відповідний список, який передав на затвердження засновникам.

Луцька команда була єдиною в українському елітному дивізіоні, яку очолював місцевий фахівець. І не раз саме патріотичні почуття Віталія Кварцяного до волинської землі дозволяли клубу долати труднощі. Популярність ФК «Волинь» напряму була пов’язана з постаттю головного тренера.

Сергій КРАЙВАНОВИЧ

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>