Гороскоп на 2012 рік

Головний персонаж наступного року за східним календарем – Чорний Водяний Дракон. Особливу прихильність матимуть обдаровані, неординарні та активні натури. Таланти розквітнуть, а вчені зроблять відкриття, які переведуть людство на новий рівень еволюції. Тому важливо на початку року позбутися всіх старих невирішених питань, щоб бути відкритим і доступним для сприйняття нових кардинальних змін. Міняйте роботу, якщо вона вам не подобається, починайте вчитися, позбавляйтеся від непотрібних зв’язків, з’ясовуйте непорозуміння.

Овен
Астрологічний прогноз на 2012 рік для Овнів обіцяє кар’єрний ріст. Однак це не означає, що достатньо буде сидіти і чекати посадового зростання, склавши руки. Не варто нехтувати новими діловими знайомствами, вірогідність яких особливо велика в першій половині року. Овен в рік Чорного Дракона повинен уникати авантюр і сумнівних операцій. Зростання доходів найбільш імовірне в квітні-травні. Листопад і друга половина грудня – час, що вимагає підвищеної обережності у фінансових питаннях. Хвиля любові в новому році буде настільки потужною, що захопить Овна без залишку. Самотні ж з великою ймовірністю можуть очікувати появи на горизонті своєї пари.

Телець
Загалом Телець в рік Чорного Дракона службових вершин не підкорить. Можливо, доведеться навіть влаштовуватися на іншу роботу або перекваліфікуватися в нову професію. Але хай вас це не бентежить. Всі зміни стануть відмінним доробком для майбутніх успіхів. Наступний рік обіцяє цьому знаку отримання великих грошових сум, наприклад, спадщини. У березні-квітні можна розраховувати на гарний прибуток від операцій з нерухомістю. А ось у червні та грудні обережність у фінансових справах не завадить. Одинокому Тельцю в квітні, а потім у листопаді слід чекати вдалого знайомства з прекрасною дамою (або кавалером). У грудні ж варто бути дуже обачним в плані сумнівних знайомств і романів з чужими половинками.

Близнюки
Хапати з неба зірки не вдасться. Кар’єрне просування буде, але воно не вплине на життя кардинально. Найбільш ймовірний період для службового зростання – квітень-травень. Що стосується грошових питань, то гороскоп на 2012 рік для Близнюків цілком вдалий. Їхні доходи стабільні, і тенденції до їх падіння не простежується. Як би не складалися відносини з протилежною статтю, вони, без сумніву, будуть кращі, ніж у минулому році. Неодружені Близнюки у кінці року опиняться в дуже приємній для себе ролі романтичного героя (або героїні), а одруженим доведеться серпень і вересень повністю присвятити сімейним справам.

Рак
Вся перша половина року буде для Раків, по суті, підготовчим періодом до другої – кульмінаційної. Можливо, їх очікує зміна роботи, але це буде пов’язано не з втратою попередньої, а з блискучими перспективами нової. Фінансовий астрологічний прогноз простий: їхні доходи будуть впевнено рости. На романтичному горизонті, на відміну від кар’єрного, ніяких злетів не передбачається. Це навіть буде іноді псувати Ракам настрій. Втім, частіше оглядайтеся у бік протилежної статі у першій половині жовтня…

Лев
Першу половину року Левів очікує застій. Більше того, в січні-лютому можливі спроби втягування їх у сумнівні плани і проекти. Але якщо цей Рубікон буде перейдено благополучно, то подальший гороскоп для Левів говорить про їх повний успіх. Кар’єра піде, ні, полетить вгору, причому здасться, що це відбувається само собою. Не довіряйте друзям вирішення своїх грошових проблем, вони неодмінно проявлять безпечність чи необачність. У першій половині серпня слід приділити увагу питанням заповіту, страхування, податків і т.п. У цей час зірки всіляко сприяють вам у подібних справах. Лев у рік Чорного Дракона незмінно оточений прихильниками. Починаючи з липня можна чекати великого почуття або, принаймні, шанувальника, який користується авторитетом і славою.

Діва
У лютому-квітні очікують зміни в професійній сфері. Можливо, це вдала нова робота або підвищення на посаді. Діви можуть зіткнутися з непорядністю колег. Якщо були задумані ремонт або покупка автомобіля, квартири, дачі, то цим планам судилося здійснитися. Але не варто витрачати значні суми на предмети дорогі. Притримайте ці гроші: згодом вам вдасться здійснити задуману покупку, але значно заощадивши. Одружені/заміжні Діви в рік Чорного Дракона будуть зазнавати труднощів у взаєминах із близькими через те, що занадто багато часу проводять на роботі. Неодружені ж, навпаки, отримають чимало шансів для зав’язування серйозних стосунків, а в жовтні і листопаді – велика ймовірність одруження.У лютому-квітні очікують зміни в професійній сфері. Можливо, це вдала нова робота або підвищення на посаді. Діви можуть зіткнутися з непорядністю колег. Якщо були задумані ремонт або покупка автомобіля, квартири, дачі, то цим планам судилося здійснитися. Але не варто витрачати значні суми на предмети дорогі. Притримайте ці гроші: згодом вам вдасться здійснити задуману покупку, але значно заощадивши. Одружені/заміжні Діви в рік Чорного Дракона будуть зазнавати труднощів у взаєминах із близькими через те, що занадто багато часу проводять на роботі. Неодружені ж, навпаки, отримають чимало шансів для зав’язування серйозних стосунків, а в жовтні і листопаді – велика ймовірність одруження.

Терези
Весь 2011 рік Терези старанно працювали, накопичуючи успіхи, тепер настав час пожинати плоди. Взагалі весь рік в плані професійної діяльності пройде під знаком творчості і неординарних рішень. У фінансових справах слід проявляти інтуїцію. Це буде найбільш надійним способом уникнути обману. Бажано проявити обережність у листопаді. Терези, звичайно, не є домінантними в романтичних стосунках. Проте «на коні» вони будуть у лютому, березні, червні і листопаді.

Скорпіон
Гороскоп на 2012 рік для Скорпіонів не залишає шансів на очікування кар’єрного злету. Більшу частину службового часу їм доведеться займатися рутинною роботою. Сприятливий період становлять тільки два місяці – травень і червень. Постарайтеся не прогавити цей час. Винятком стануть лише люди творчих професій – вони можуть розраховувати на значний успіх і визнання. З точки зору отримання доходів рік стане вдалим. Правда, доведеться чимало працювати. Одружений Скорпіон у рік Чорного Дракона отримає чи не ідеальне сімейне життя без скандалів і з’ясування стосунків. Скорпіона-холостяка очікують легкі, приємні стосунки без зазіхань на його свободу.

Стрілець
Кар’єрний зліт забезпечений – стрільці будуть готові гори звернути на ниві професійної діяльності. Лише друга декада жовтня вимагає обачності й обережності. Дохід протягом усього року стабільний і цілком задовільний. Слід остерігатися лише все тієї ж середини жовтня, оскільки в цей період можна позбутися чималої суми грошей. І не покладайтеся в справах на ворожок та екстрасенсів. А у плані відносин з протилежною статтю в рік Чорного Дракона Стрільцям буде нелегко. Серпень – потенційний період конфліктів, з цього ж часу і до грудня ставтеся вкрай обачно до нових знайомств. Зайти в глухий кут можуть і вже давно сформовані стосунки. Але будьте терплячі, адже з листопада починається новий, дуже романтичний етап життя.

Козеріг
Козероги почнуть кардинальні перетворення у власній кар’єрі. Цей новий етап вже у жовтні приведе їх на новий, досить значний кар’єрний рівень. Уникайте відряджень навесні і влітку. Не варто спокушатися привабливими, але непотрібними витратами. Астрологічний прогноз на 2012 рік для Козерогів у сфері романтичних стосунків теж говорить про зміни. Існуючі взаємини трансформуються в якісно нові.

Водолій
Старий рік вже заклав базу під ваші нові кар’єрні звершення. Не потрібно боятися нових сфер діяльності, навіть якщо ті будуть кардинально відрізнятися від старих і викликатимуть нерозуміння оточуючих. Натомість це передрікає стабільні доходи, а особливо вдалими є березень та листопад. Любовні успіхи будуть чергуватися зі сварками і неприємними ситуаціями. І лише восени все стане на місця і ви нарешті побачите, як багато сил і терпіння знадобилося вашому партнерові, щоб пройти разом з вами весь цей складний шлях.

Риби
2011 рік був для цього знака важким і навіть виснажливим. Тож в рік Чорного Дракона вони зможуть дозволити собі просто плисти за течією, їм пророчать безхмарність і стабільність у справах. Усі фінансові починання, особливо якщо вони виникнуть в лютому-березні, обіцяють бути успішними. Приватне життя Риб яскраве і багате подіями. Якщо восени 2011 року у вас відбулося знайомство, то навесні воно, можливо, завершиться шлюбом, причому вельми вигідним. Середина осені може ознаменуватися красивим, але недовговічним романом.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>