Учасники Євро-2012 не хочуть жити в Україні

Вкотре своє ставлення до нас продемонструвала Європа. Минулого тижня у польській пресі з’явилася інформація про квартирування команд-учасниць Євро-2012. Отож, як з’ясувалося, тринадцять із шістнадцяти футбольних збірних житимуть у Польщі. Підтвердив цю інформацію й директор турніру в Україні Маркіян Лубківський.

Так, оселитися в Україні за умови групових ігор у наших містах планували Росія, Іспанія, Греція, Хорватія та Італія, але волею жеребу всі вони тепер гратимуть і, відповідно, мешкатимуть у Польщі. На разі Росія і Хорватія не визначилися, де саме вони оселяться, проте вже достеменно відомо, що їхній вибір коливається між польськими базами поблизу міст, де вони боротимуться за вихід з групи. Команди групи В, які будуть грати у Харкові та Львові, також зупиняться у Польщі. Так Нідерланди базуватимуться в Кракові, Німеччина – у Гданську, Данія – в Колобжегу, Португалія – в Опаленіце. Навіть збірна Англії, яка проведе всі матчі групового етапу в Україні, місцем базування обрала Краків.

Україну, крім своєї національної команди, вибрали лише збірні Франції (Донецьк) і Швеції (Конча-Заспа).

Сергій КРАЙВАНОВИЧ

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>