У бабці вкрали 45 тисяч доларів

Рідні 81-літньої бабці Уляни одного із сіл Волочиського району збирали гроші на купівлю нової квартири. Але, аби зберегти готівку, несли її не у банк, а ховали в домі старенької. Уже наскладали 45 тисяч доларів. Яким був їхній шок, коли одного разу не знайшли ані купюри!

Бабця спершу не могла зрозуміти, де ж поділися заощадження. А тоді розповіла про торговців, які перед цим мандрували селом. І в неї на подвір’ї розклали барвистий крам. Поки жіночка розглядала той непотріб, одна з гостей пробралася у дім і, понишпоривши у всіх закутках, знайшла сховок. «Базар» дуже швидко щез, а з ним – і 45 тисяч доларів. Хоч рідні пенсіонерки не відразу звернулися до правоохоронців із заявою про зникнення заощаджень, міліція все ж знайшла злодійку, яка погосподарювала в оселі. Нею виявилася 38-річна мешканка Харківщини. А затримали гастролерку на Вінниччині.

Світлана Рідна,

Хмельницька область

  •  
Comments:

Один коментар до У бабці вкрали 45 тисяч доларів

  1. “Граждане, сберегайте деньги в сберегательной кассе, если они,конечно, у вас есть” – класики не старіють :)

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>