Луцький замок рекламуватимуть у Європі?

«Вісник+К» минулого номера повідомляв про перемогу замку Любарта у Всеукраїнській акції «7 чудес України: замки, фортеці, палаци». Луцька твердиня посіла перше місце в інтернет-голосуванні й третє за оцінками експертів. Це і дало найкращий результат у загальному підсумку. Замок Любарта на один бал випередив іншого номінанта – Аккерманську фортецю з Криму.
Як зізнався Луцький міський голова Микола Романюк, він сам не тільки уважно спостерігав за перебігом акції, а й приймав активну участь у голосуванні одразу з трьох комп’ютерів.
– Перемога накладає на нас додаткову відповідальність. Але ми маємо використати її наступного року під час проведення Євро-2012. Зробимо усе, аби Луцький замок включили в усі туристичні буклети. Є ідеї щодо спеціальної рекламної кампанії і за межами України. Необхідно, аби про наш замок дізналися майбутні відвідувачі з Європи, – зазначив Микола Ярославович.
Міська влада уже відреагувала на перемогу. У Луцьку стартувала акція «Сім днів у Луцькому замку», під час якої протягом тижня відбуватимуться заходи для лучан та гостей міста.
В історико-культурному заповіднику відкрилася виставка унікальних фоторобіт та картин, присвячених замку Любарта. Щодня відбуватимуться безкоштовні екскурсії.
Розклад заходів у другій половині тижня:
15 грудня, 10.00-17.00 – Екскурсії у церкві Іоана Богослова. 17.00 - Огляд Луцького замку у вечірню пору. Театралізована екскурсія «Лабіринтами століть».
16 грудня, 10.00-17.00 – Екскурсії в художньому музеї. Виставка робіт сучасного мистецтва (Луцький замок).
17-18 грудня, 10.00-17.00 – Екскурсії «Луцький замок: подорож в минуле…». Лицарські турніри. Ярмарок майстрів народної творчості (Луцький замок).
Сергій КРАЙВАНОВИЧ

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>