«Пролісок» – переможець конкурсу «100 кращих товарів України»

У Києві відбулося нагородження фіналістів, лауреатів та переможців Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) – «100 кращих товарів України». Серед тих, хто отримав нагороду переможця, п’ять найкращих підприємств Волині – санаторій матері і дитини «Пролісок», Нововолинське вище професійне училище, ТМ «Макарелла», ДП «Автоскладальний завод №1» АТ «АК «Богдан Моторс» та СП ТзОВ «Модерн-Експо».

У реєстратурі волинської оздоровниці «Пролісок», що в селі Грем’яче Ківерцівського району, на стіні безліч нагород. Це свідчить про визнання санаторію як на місцевому, так і на всеукраїнському рівні. Вже другий рік поспіль переможцем у номінації «Роботи або послуги, які виконуються або надаються у побутовій та виробничій сферах» на Всеукраїнському конкурсі «100 кращих товарів України» визнано комунальне підприємство – санаторій матері і дитини «Пролісок» (директор Валентина Касарда). Санаторно-курортне лікування та медичні послуги, які тут надаються, представлено лікувально-діагностичним комплексом, де запроваджено більше 50 різноманітних процедур. Поряд з класичними методиками лікування застосовуються новітні медичні технології. «П’ятиразове дієтичне та збалансоване харчування, сучасні комфортні, з усіма зручностями номери для проживання приваблюють відпочиваючих з усіх регіонів України, – повідомляють в ДП «Волиньстандартметрології». – У санаторії є власне цілюще джерело мінеральної хлоридно-натрієво-бромної води «Проліскова». У Луцьку діє філія здравниці, в якій основним напрямком роботи є реабілітація та лікування захворювань опорно-рухового апарату, післяопікова, травматична, інсультна реабілітація, а також косметологічні послуги.

– Якби не колектив, – каже директор Валентина Касарда, – то ми б не досягли таких успіхів. Адже кожен – фахівець своєї справи, переживає за санаторій всією душею, подає ідеї, як зробити оздоровлення та відпочинок наших пацієнтів ще кращими.

Тож не дивно, що спеціалісти визнаної волинської оздоровниці постійно підвищують кваліфікацію, навчаються в різноманітних міжнародних школах, співпрацюють з харківським інститутом лазерної біології і медицини (є навіть спільні розробки). Готувати фіточаї вчилися у відомих травників. Як сказав лікар Олег Козак, директор оздоровниці Валентина Іванівна постійно нагадує членам колективу, щоб вчилися, запозичували досвід. Вона тільки вітає тих, хто хоче поїхати на курси.

У «Проліску» за останні роки ефективно використовують кожен метр приміщення. Простоював підвал – створили там бар в українському стилі. Вишиванки збирали по бабусиних скринях, а відтак вийшов гарний куточок минувшини. А щоб заохотити колектив, працівників відправляють відпочивати на море за рахунок фірми. За сезон майже 50 осіб оздоровлюється в Криму. Доїзд працівників на роботу та їхнє харчування – також за рахунок «Проліска». Практикують тут і видачу продуктових наборів. Наприклад, цьогоріч не один працівник отримав по мішку цукру, борошна, по 20 кілограмів макаронів, п’ять літрів олії, рис, гречку. Валентина Касарда каже, що людей, які давно і добре працюють, треба підтримувати. Від цього вони ще краще трудитимуться, народжуватимуться нові ідеї. І загалом виграє спільна справа.

Марія ДУБУК,

Волинська область

Фото Миколи КОМАРОВСЬКОГО

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>