На Євро зіграємо з Францією та Англією

У суботу у Київському Національному палаці «Україна» відбулося жеребкування фінальної частини Євро-2012. Фортуна виявилася не надто прихильною до українців. Наша збірна потрапила до групи D разом з Англією, Францією та Швецією. Відверто кажучи, шансів в України на вихід з цього квартету не так і багато. Але головний тренер синьо-жовтих Олег Блохін поставився до результатів жеребкування по-філософськи: «Я ще раніше говорив: що випаде, те і приймемо. Гратимемо. Ми не можемо вплинути на сліпий жереб. Група B ще гірша, ніж наша. Я бачу, у наших суперників настрій не особливо радісний. Думаю, вони теж не задоволені результатами жеребкування. Я перекинувся словом з Бланом, і він так головою похитав...»

Пропонуємо вашій увазі склад інших трьох квартетів. Група А: Польща, Греція, Чехія, Росія. Група В: Нідерланди, Данія, Німеччина, Португалія. Група С: Іспанія, Італія, Ірландія і Хорватія.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>