Кварцяний викриє корупціонерів?

Скандалом завершився матч 19-го туру між «Металістом» і «Волинню». У Харкові розраховували на свято – адже матч відбувався напередодні дня народження президента клубу Олександра Ярославського. Команда повинна була зробити йому подарунок у вигляді чергової перемоги. «Волинь» же у цій ситуації мала виконувати роль статиста. Те, що може бути інакше, ніхто й не припускав.

Але від самого початку все у цьому матчі пішло за іншим сценарієм. «Волинь» була налаштована дати бій сильному супернику. Лучани забили швидкий гол – Євген Павлов вразив ціль уже на 8-й хвилині. Оборона «Волині» вміло відбивала атаки харків’ян, гостям вдавалося і дуже гостро атакувати. Але несподівану перевагу лучан знівелювали суддівські рішення у другому таймі. На 49-й хвилині дніпропетровський арбітр Віталій Романов вилучив захисника луцької команди Ванче Шикова нібито за фол останньої надії.

У меншості Павлов ледь не забив вдруге на 65-й хвилині матчу, а вже на 66-й за ледь помітний доторк до ноги суперника у центрі поля другу жовту картку і автоматично червону отримав опорний півзахисник «Волині» Гобер. Лучани лишилися вдев’ятьох і мужньо продовжували битися, намагаючись відсунути гру до воріт суперника. Характеру футбо-лістам «Волині» вистачило б ще й на третій тайм, а от сили виявилися не безмежними. За останні 10 хвилин команда Кварцяного пропустила тричі. Олександр Ярославський радів перемозі, як дитина. Але його захоплення поділяли навіть не всі прихильники «Металіста». Бо це не та перемога, якою можна пишатися.

Після матчу Віталій Кварцяний не приховував свого обурення діями судді й попередив, що за такого ставлення до своєї команди оприлюднить усі деталі корупційних схем в українському футболі. Також Віталій Кварцяний припустив, що з ним можуть розправитися фізично, але це, за словами тренера, робити уже пізно, адже у нього є відповідні записи, які у разі чого будуть оприлюднені.

Сергій КРАЙВАНОВИЧ

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>